Buikdansen ook belly dance of Oriëntaalse Dans genoemd, is een van de meest natuurlijke dansvormen die goed is voor je lichaam en je geest!

Voor de buikdanslessen kan je terecht ook in Eindhoven, bij AnaDanst natuurlijk. Je zult je lichaam echt goed leren kennen. Het is een kunst om alle lichaamsdelen onafhankelijk van elkaar te laten bewegen. Dit heeft isoleren.

Buikdansen komt oorspronkelijk uit Egypte. Maar is inmiddels een Werelddans geworden. Het wordt immers gedanst op alle continenten van de wereld.

Eindhoven is een stad met tientallen mogelijkheden. Op Taarwelaan 56A in Eindhoven bevindt zich onze dansschool. Dansschool is gespecialiseerd in verschillende stijlen van oriëntaalse dans, waaronder ook buikdansen zoals in de volksmond onze dansvorm genoemd wordt. Ana Danst, ook geschreven als Ana Danst of Oriëntaalse dans met Ana is een van de grootste dansscholen van Eindhoven en omgeving in deze dansvorm. Daarnast kan je bij Ana Danst/ AnaDanst/ Oriëntaalse dans met Ana ook terecht voor dance fitness lessen. Waar we op leuke muziek dansen en oefeningen doen om fit te blijven. De oefeningen zijn vooral gericht op vrouwelijk lichaam. We pakken onze zwakke gebieden aan!

Buikdansen en Dance fitness in Eindhoven doen we in kleine groepen (max 10 leerlingen) zodat je veel aandacht kan krijgen en je de technieken goed kan leren en ook toepassen.  We werken aan de improvisatie en samenwerking, toch komen de choreografieën regelmatig langs.

Dance Fitness gebeurt in de groepen van maximaal 7 leerlingen. We dansen op verschillende stijlen muziek en werken aan de mooie, gezonde lichaam. Onze cardio workout  is gebaseerd op ouderwetse aerobics en moderne Dance fitness. We besteden aandacht aan alle onderdelen van het lichaam.

Ben je geïnteresseerd om in Eindhoven te dansen of dance fitness te volgen, kom dat bij AnaDanst, Ana Danst, Oriëntaalse dans met Ana, Noord Brabant, Eindhoven, Son en Breugel, Neunen, dansschool, Fitness school, Fitness Lessen, Buikdanslessen.