ALGEMEEN

logo-alt-about

Waarom dansen?

Oriëntaalse dans is een van de meest natuurlijke vormen van dansen. Het is geschikt voor iedere vrouw ongeacht haar leeftijd of lichaamsbouw.

Belangrijker nog, dansen is gezond en volgens www.gezondheidsnet.nl maakt het dansen je gelukkig. Ik ben het daar natuurlijk helemaal mee eens. Wanneer je danst op het ritme van muziek, vergeet je de drukte van de dag en kan je je heerlijk ontspannen. Je werkt aan je conditie, je oefent je coördinatie en nog veel meer. En niet te vergeten dat dansen ook gezellig is. Reden genoeg om vandaag nog met dansen te beginnen en liefst bij ons, natuurlijk.

 

Ben je jonger dan 18 en is het lesgeld betalen misschien moeilijker? Neem dan contact met Jeugdfonds Cultuur/Sport. Wij worden namelijk vergoed!

WAT KAN JE VAN MIJN LESSEN VERWACHTEN

Mijn lessen zijn intensief, dus je zal zeker werken aan je conditie. De juiste danshouding en het juiste gebruik van spieren vind ik van groot belang.

Verschillende dans- en muziekstijlen komen in mijn lessen aan bod. Bovendien zullen er regelmatig andere docenten te gast zijn. Ik ben van mening dat elke dansdocent andere sterke punten heeft, waardoor je als leerling een bredere kijk krijgt op de dans. Hierdoor kun je op zoek gaan naar de stijl en de bewegingen die het beste bij jou passen.

Wij zullen choreografieën leren maar er zal ook aandacht besteed worden aan samenwerking en improvisatie.

Op les?

Meld je aan voor een proefles!! Instromen met eerdere buikdanservaring is in overleg natuurlijk ook mogelijk. Interesse? Neem contact met mij op!!