IN DE MEDIA

logo-alt-about

Ana in MEST, ED en meer

Ik mag me erg gelukkig prijzen dat mijn activiteiten niet onopgemerkt voorbij gaan. Zelf zoek ik media nooit op, ik doe wat ik doe uit overtuiging en liefde. Maar een beetje zichtbaarheid is zeker welkom, gelukkig weten de media mij wel te vinden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

Stadse gezichten in Eindhovense Dagblad

Wat een verrassing was het toen ik een telefoontje kreeg van Rene Manders of hij langs mocht komen voor een interview voor het Eindhovense Dagblad. Ik zou een van de gezichten worden in de prachtige rubriek, genoemd “Stadse gezichten.
Natuurlijk mocht dat! Een bezoek aan de lessen en een fijn gesprek resulteerde in dit kleine artikeltje. Na 27 jaar leven in Eindhoven ben ik een van gezichten van de stad :-).

Ontmoeting met prinses Maxima

Hiernaast een foto van een artikel uit het BveMagazine over een bezoek van toen nog prinses Maxima in Den Bosch.

ANA IN MEST

MEST is een magazine voor cultuur in Noord-Brabant. Hier mocht ik in maand oktober met mijn gezicht op de cover daarbij mocht ik nog twee pagina’s van het tijdschrift in beslag nemen. Dit ervoer ik als een hele eer, niet zozeer voor mij zelf, maar voor de buikdans community. Als buikdanseres moet je nog regelmatig vechten tegen vooroordelen die er bestaan rondom onze dans terwijl het gewoon een kunstvorm is en een prettige manier om in beweging te blijven. MEST heeft met t interview en heel eigenzinnige foto’s van Milan Vermeulen hieraan weer bijgedragen. Bedankt!
Om meer hierover te lezen, klik hieronder.

AnaDanst bij omroep Brabant

AnaDanst Bellydancer of the world

AnaDanst en CairoLiberationFront

AnaDanst en CairoLiberationFront