NIEUWS EN AGENDA

logo-alt-about

Zomerprogramma 2023 / Summer workshops 2023

Ons seizoen is alweer voorbij. Wat is dit jaar snel gegaan! Maar voor iedereen die nog graag door wilt gaan met lessen volgen is er ook in zomer genoeg te doen bij AnaDanst. We hebben een prachtige programma voor jullie samengesteld. Ik ben er van overtuigd dat er voor iedereen iets tussen ziet.  Ik heb er in iedere geval erg zin in!

Ons ons nieuwe seizoen starten we met de workshops van Serkan Tutar. Dus zet 2 en 3 september al vast in je agenda.

Our season is already over. This year went by so fast. But for anyone who would like to continue taking lessons, there is plenty to do at AnaDanst this summer. We have put together a wonderful program for you. I am convinced that there is something for everyone. I’m really looking forward to it!

We will kick off our season with workshops from Serka Tutar on 2nd en 3th September. Save the date!

Waar/ Where:
AnaDanst studio. Tarwelaan 56A

Zomerprogramma/ Summer workshops

NIEUWS en AGENDA

Zomerprogramma/ Summer workshops

zomerworkshops_fitness-3

Zomerprogramma/ Summer workshops

serkan_insta_algemeen-3

Workshops met Serkan Tutar

Op 2 en 3 september 2023 is Serkan Tutar opnieuw een gastdocent bij AnaDanst!

Serkan is een ervaren, elegante danser en een hele fijne docent. Dat hebben we vorige keer al mogen ervaren.

Deze keer verzorgd hij 4 workshops: Mejance, Sluier, Shaabi pop en natuurlijk ook deze keer Roman Havasi.

Shabi pop is geschikt voor beginners, dat geld ook voor Roman Havasi. De andere twee workshops zijn geschikt voor hal-gevorderden en gevorderden.

September 2023

September 2023

Shimmy love

Onze shimmy Queen,  Anje, gaat in deze workshop met jullie haar geheimen delen over hoe je geweldige shimmy krijgt.
Ik mocht al een stukje van haar geheim onthullen. Alles draait om een goede techniek en dan is het oefenen, oefenen, oefenen. ?

Deze workshop is voor alle niveaus.

Our shimmy queen Anje is gong to share her secrets with you about how to shimmy better. I can already reveal one of her secrets. It is all about good technique and then practice, practice, practice ?.

This workshop is for all levels.

Workshops met Ana

Ook Dit jaar ga ik een aantal workshops verzorgen.

Workshop Basistechnieken is geschikt voor alle instromers, beginners en beginners +. We gaan namelijk alle technieken van jaar 1 herhalen en oefenen.

Op jullie verzoek staat ook de workshop Improviseren kun je leren op het programma. In deze workshop krijg je wat tips die je kunnen helpen bij goede improvisatie. Deze workshop is geschikt voor alle niveaus.

Zills en choreografie/ Zills and choreography

Sofia is een prachtige danseres uit Cyprus die nu tijdelijk in Eindhoven te vinden is. Ze is elegant en heeft al heel wat ervaring in de internationale buikdansscene.
Ik hoop haar nog vaker te gast te hebben maar deze keer gaat ze ons een choreografie aanleren die we met of zonder zills kunnen dansen. Natuurlijk gaan we ook met zills werken en proberen om ermee te dansen. Maar als de zills niet helemaal lukken is dat niet erg, deze choreografie kan ook heel leuk zonder zills gedanst worden.

Deze workshop is geschikt voor halfgeveorderden en gevorderden.

Sofija is a beautiful dancer from Cyprus. At this moment she is leaving in Eindhoven and I’m very happy to have her as our guest teacher. I hope she will come more often but this time she will teach us a beautiful choreography that we can dance with or without zills.

Of course we will practice some zills to and try dancing with them, but if that does not work out. Don’t worry, choreography can be danced and enjoyed also without zills.

 

Tarab

“Leer tarab, de emotionele extase in de klassieke stijl! In deze workshop duik je samen met Aruna in de diepe emotie van een bekende ‘classic song’ en dans je met hart & ziel.”

Deze workshop gaat verder dan alleen het aanleren van passen. We zullen leren over de muzikale interpretatie van de ‘classical song’ waarmee we aan de slag gaan. Hierbij zullen we onder andere de betekenis van het lied ontdekken naast de verschillende lagen in de muziek en deze vertalen naar de juiste bewegingen en houding, die zo kenmerkend zijn voor deze stijl. Je kunt rekenen op een goede uitleg, praktische tips & tricks en diepgaande kennis om als danser verder te bloeien.

Easy, fun drum solo

Renee is een jonge, getalenteerde danseres die al de nodige ervaring heeft opgebouwd. Drum solo’s lijken haar tweede natuur te zijn. Daarom besloot ze om dit zomer een leuke drumsolo te maken die geschikt is voor beginners, beginners + en halgevorderden.

Renee is helaas geblaseerd en mag de workshop niet geven. Als vervanging hebben we niemand minder da Sylenna (Renee). Dat zij verstand van drum solo’s heeft, weten jullie al lang. Dus dat wordt even leuk!

This workshop will be given bij Sylenna, she is an expert in drum sololo’s, Poi and much more! I’m very sure you will have a lot of fun!

This easy but fun drum solo is for all levels from beginnens+

Poi

In deze workshop leer je de basistechnieken van Poi spinning. “Met een mooie sluier leren we sierlijke bewegingen en combinaties, die we aan het einde samenvoegen in een korte maar krachtige choreografie. Dus kom naar deze workshop en leer een nieuwe skill!”

In this workshop you will learn basic techniques of Poi spinning! With a beautiful veil you will learn movements and combinations. On the end of the workshop we will combine this movements into a short but powerful choreography.

“So come on and learn a new skill!”

Mejance

In deze 2 uur durende workshop gaat Valentin jou een van zijn choreografieën leren.
Een Mejance!! In deze choreo wordt er van klassiek tot saidi ? besproken en aangeleerd. De kern van Mejance is, zoals veel van jullie weten, een combinatie van verschillende buikdansstijlen. Dit betekent dat je verschillende technieken en moves leert. De nadruk van de workshop ligt dan eerder op de techniek, dan een hele choreo onthouden, waar we wel uiteraard aan gaan werken.
De choreografie is veelzijdig, zo is er ook een stukje met een sluier. Dus vergeet je sluier niet mee te nemen. Bij voorkeur satijn.
Toch vergeten, dan hebben wij er wel een voor je. ??
Valentin Angelov
Mejance is eigenlijk mijn favoriete dansstijl, omdat er meerdere stijlen afwisselend in voorkomen. Het neemt je mee in verschillende niveaus van dans en beleving. Je gevoel, je houding, je blik en je techniek verandert elke keer weer. Je leeft in de muziek die je meesleurt. Heeeeerlijk!! Deze stijl is uitdagend en heeft veel potentie. Je leert meerdere stijlen te combineren!

Foto’s K-Pop online!

De foto’s van de K-Pop jaarafsluiting staan online! Bekijk ze bij foto’s of klik op de link beneden.