WORKSHOPS

logo-alt-about

BUIKDANSEN

Wil je iets unieks voor een vrijgezellen feest, een verjaardag of gewoon een vriendinnen dag?  Bij AnaDanst kom je terecht in een Oriëntaalse dansstudio met een hele fijne open sfeer. Door de passende kleding en accessoires kan je je zelf transformeren in een sensuele prachtige prinses en genieten van oriëntaalse muziek en dans.

r zijn vele mogelijkheden, maar een basis buikdansworkshop duurt 1,5 uur waarin je basisbewegingen leert en je eventueel een dansje met elkaar maakt.

Origami Workshop met Carmen

Bij AnaDanst hebben we veel ervaring met werken met kinderen van verschillende leeftijden. Mijn ervaring als docente op een middelbare school komt vaak van pas. Inmiddels verzorgen wij al een aantal jaar workshops voor Korein Kinderplein en verschillende middelbare scholen. We werken ook samen met Stichting Vluchtelingenwerk waarvoor we verschillende projecten, workshops en optredens verzorgen.

In onze studio zijn meisjes ook van harte welkom voor een kinderfeestje, waar we met een hapje en drankje samen genieten van dansen in de sfeer van 1001 nacht. Er zijn hier ook combinatie mogelijk met schminken, sieraden maken etc. Om te weten wat er allemaal mogelijk is, kan je altijd bellen met Ana.

Workshops op Themafeesten, voor bedrijfsfeesten of voor verenigingen

Heeft u een Themafeestje met uw bedrijf of vereniging?
We komen graag om een workshop en/of optredens te verzorgen. Er zijn vele mogelijkheden met solo danseres, een duet of met een groep leuke ervaren danseressen. We creëren een onvergetelijke sfeer.

COMBINATIE: Dansen en eten bij Inge’s eettafel

Geheel verzorgde gezellige workshop voor de aanstaande bruid en haar vriendinnen. Met of zonder hapjes.
Een optreden van de danseres met de bruid/ bruidsmeisjes is mogelijk.
Maar ook als een groep vriendinnen kunnen jullie bij ons terecht. Samen komen dansen bijvoorbeeld. Er zijn vele mogelijkheden, informeer bij Ana over de mogelijke opties.

Ana en de meiden